Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Nyborg

Het Fuunse provinciestadje Nyborg biedt een historische sfeer, een heerlijk strand en bezienswaardigheden voor het hele gezin.

Aan de oostkust van Funen, vlak bij de brug over de Grote Belt, ligt het gezellige stadje Nyborg. Nyborg staat bekend om zijn kasteel, zijn historische centrum met de prachtige oude huizen in verschillende kleuren, het openluchttheater, de aantrekkelijke jachthaven en nog veel meer. En bij het vakantiehuizengebied van Nyborg kunt u genieten van een mooi zandstrand. In de omgeving van Nyborg vindt u prachtige natuurgebieden, golfbanen en bezienswaardigheden voor het hele gezin. Dankzij de centrale ligging in Denemarken is het nooit ver naar de grote attracties elders in het land.

- Nyborg

Het oude centrum van Nyborg is op zich al een bezienswaardigheid met zijn mooie gerenoveerde huizen, het kasteel Nyborg Slot, de oudste koningsburcht van Scandinavië uit 1170 en de stadswallen, die uitnodigen tot een wandeling. Hier kunt u ook een voorstelling bijwonen van Nyborg Voldspil - het oudste openluchttheater van Denemarken. In het cultuurhistorisch museum Mads Lerches Gård kunt u tentoonstellingen zien over het vroegere Nyborg.
In de omgeving van de stad liggen veel kastelen en landhuizen, zoals het renaissancekasteel Holckenhavn Slot, op 5 km van Nyborg.
Bij het bos Lindeskov, op 17 km van Nyborg, kunt u 7 hunebedden en een stenen grafkamer uit de boerensteentijd bekijken, waaronder het langste langgraf van Denemarken van 160 meter.