Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Nab, Fåborg

Nab - Strandvakantie aan het fjord van Faaborg

Vakantie in een zomerhuis in Nab, is vakantie vieren nabij een heerlijk strand aan het Faaborg fjord, en allerlei activiteiten voor zowel groot als klein op korte afstand van de vakantiewoning. De dagelijkse boodschappen kun je binnen een straal van 1 km doen, en op slechts 8 km van de vakantiewoning ligt het idyllische, kleine middeleeuwse stadje Faaborg met goede inkoopsmogelijkheden, restaurants en interessante musea.
Tijdens jullie vakantie kun je zonnebaden en zwemmen aan het strand, een partijtje tennis spelen, jeux des boules, midgetgolf, wandelen of fietsen door de mooie natuur die rond de vakantiewoning ligt. In de heuvelachtige bosgebieden kun je op meerdere plaatsen genieten van het uitzicht over de Zuid-Funense eilandenzee. Voor vogelliefhebbers is de omgeving van Nab ook interessant. Breng eventueel een bezoekje aan Odense, de geboortestad van Hans Christian Andersen, of aan één van de vele slotten die er op Funen te vinden zijn.

- Nab, Fåborg

Slechts enkele honderden meters van de vakantiewoning ligt een botanische tuin - Blomsterhaven Strandlyst. In deze 17.000 m2 grote tuin kun je genieten van een waterlandschap, Japans theehuis, steengrotten, terpen en mooie plekjes met een schitterend uitzicht over de Zuid-Funense eilandenzee. Een bezoekje aan het idyllische Faaborg met de smalle straatjes, de oude huizen, sfeervolle haven, vele kunstenaars, kultuur, winkels en vele restaurants is echt aan te raden. Bezoek bijvoorbeeld het gevangenismuseum Faaborg Arrest, de klokkentoren Faaborg Klokketårn, of Faaborg Miniby, een kopie in miniformaat (1:10) van Faaborg zoals het er in 1900 uitzag. Het museum 'Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst' toont een mooie verzameling schilderijen en sculpturen van Funense kunstenaars.