Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Gudbjerg

Gudbjerg ligt ca. 9 km landinwaarts achter Lundeborg aan de zuidoost kust van Funen en wordt omgeven door een idyllische natuur.

Het kleine plaatsje Gudbjerg ligt in een rustig natuurschoon landschap in een mooi hoekje van Funen. Het gebied is rijk aan zandstranden, heerlijke natuurgebieden, kastelen, hereboerderijen, landgoederen en veel kultuur. In Gudme kun je de dagelijkse boodschappen doen en ca. 13 km van Gudme ligt Svendborg met een groot aanbod aan winkels, eetgelegenheden, bezienswaardigheden en activiteiten voor de hele familie.

- Gudbjerg

Op het landgoed 'Broholm Gods', een van de oudste hereboerderijen in Denemarken, kun je 70.000 alhier gevonden oudheidkundige voorwerpen bewonderen (5 km). Hesselager Kirke heeft een typische bouwstijl, gevels in de vorm van halve bogen. Deze bouwstijl vind je terug op het, door water omgeven, landgoed 'Hesselagergård Gods' (9 km). In Vejstrup, 9 km zuidwaarts, ligt de idyllische watermolen, 'Vejstrup Vandmølle' en het dal, 'Vejstrup Ådal'. Het charmerende, sfeervolle vissersplaatsje Lundeborg heeft een fijn strand en een kleine jacht- en visserijhaven. Hier kun je direct vanaf de viskotters verse vis kopen (9 km). Het mooie 'Egeskov Slot' is de best bewaard gebleven renaissance waterburcht van Europa, met o.a. een slotspark, labyrint, speelbos en vijf musea met paardenwagens, auto´s en vliegtuigen (10 km).