Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Vilslev

Het gezellige en cultuurhistorische Zuid-Jutse plaatsje Vilslev, wordt omgeven door een pittoresk beekdal.

Vilslev is een idyllisch, charmant en oud plaatsje in het zuiden van Jutland, met vele oude oorspronkelijke gebouwen, zoals de eeuwenoude schilderachtige kerk, dramatisch gelegen aan de rand van de drassige marsgronden, alsmede andere goed onderhouden boerderijen en gebouwen die typisch zijn voor deze streek.
De beek Kongeå, slingert door Vilslev, dat op ca. 4 km afstand van de kust van de Waddenzee ligt, ca. 8 km ten noorden van Ribe en ca. 22 km ten zuiden van Esbjerg. Ten westen van Vilslev ligt de kleine heuvelrug Herredsjbjerget (8 m boven de zeespiegel). Hier zijn o.a. graven en nederzettingen uitgegraven die afkomstig zijn uit het ijzertijdperk.
De dagelijkse boodschappen kunngen gedaan worden in Vilslev.

- Vilslev

Breng een bezoekje aan Ribe, de oudste stad van Denemarken, met prachtige bouwwerken en een charmerende atmosfeer. Bezoek de prachtige Ribe Domkerk, het vikingemuseum Museets Ribe Vikinger, Ribe VikingeCenter, Ribe Kunstmuseum en de leuke kinderboerderij Minidyrehaven Ribelund (8 km). In het Safari Zoo Park bij Lindtrup kun je krokodillen, reptielen, apen en vogels bewonderen (22 km).
De hoofdstad van West-Jutland, Esbjerg, is een levendige handelsstad met een rijk cultuurleven, vele musea en bezienswaardigen, zoals Esbjerg Kunstmuseum en het Fiskeri- og Søfartsmuseet (22 km).
Vanuit Esbjerg vaar je binnen 10 minuten over naar Fanø, een idyllisch eilandje met eeuwenoude dorpjes, schitterende huizen met daken van stro, een mooie natuur en schitterende zandstranden. Het eilandje is een bezoekje meer dan waard.