Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Soender Omme

Sønder Omme ligt op de Jutse heide - hier vind je een schitterende natuur, goede vismogelijkheden en een gezellige sfeer.

Sønder Omme ligt in het midden van Jutlands prachtige en ongerepte natuur, ca. 9 km ten noorden van Grindsted. Sønder Omme wordt omgeven door weilanden, beken, plantages en groene recreatiegebieden. De idyllische beek Omme Å slingert door Sønder Omme. Langs deze visrijke beek hebben de inwoners van Sønder Omme een prachtig wandelpad aangelegd. In Sønder Omme vind je goede inkoopsmogelijkheden en diverse eetgelegenheden, bijvoorbeeld de historische herberg Sdr. Omme Kro, alsmede de grote oude kerk "lange Maren" uit de vroege middeleeuwen. Het plaatsje is bovendien bekend voor het jaarlijkse dorpsfeest met veel muziek - dat bijzonder populair is en volk van heinde en ver aantrekt. Dit gebied is de ideale vakantiebestemming voor visliefhebbers en iedereen die van een mooie natuur houdt.

- Soender Omme

Het charmerende dorpje Filskov werd in 2003 uitgeroepen tot het allerbeste dorp. Hier kun je o.a. een historische uitgraving bezichtigen (9 km). In het Grindsted Museum kom je van alles aan de weet over de streekgeschiedenis. Grindsted heeft ook een Bezettingsmuseum alwaar je een goede indruk krijgt van het dagelijkse leven onder de bezettingstijd (9 km). Breng ook in alle rust, of tijdens één van de vele drukke activiteitsdagen de oude boerderij Museumsgården Karensminde bij Grindsted (16 km).