Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Skarrild

Het stille plaatsjes Skarrild, temidden van Jutlands mooie heidegebied, is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en sportvissers.

Dwars door het plaatsje Skarrild kronkelt het riviertje de Skjern Å, dat bijdraagt aan het mooie en groene landschap van dit gebied. Skarrild is een eldorado voor de sportvisser met zijn vele meertjes, riviertjes en beekjes. Het plaatsje ligt vlakbij de wat grotere plaatsen Herning en Brande, met bezienswaardigheden, activiteiten en uitstekende winkels.

- Skarrild

Skarrild Kirke is één van de oudste kerken van Denemarken, op het kerkhof liggen de Engelse piloten van een neergeschoten oorlogsvliegtuig begraven.
Het Skarrild-Karstoft museum bestaat uit een historisch archief en een tentoonstelling over de oorlog.
In Hesselvig Plantage, een paar km. ten oosten van Skarrild, ligt Denemarkens enige teer-oven uit vroeger tijden. De plek is tegenwoordig een populair dagje uit.
In het bos en de heide aan de Karstoft Å ligt de hereboerderij 'Skarrildhus', die vandaag de dag zorgvuldig gerestaureerd is. Het bijbehorende park bestaat uit prachtige rododendronnen en een schilderachtige oude watermolen.