Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Sdr. Felding

In Sdr. Felding zit u midden tussen de mooie heidevelden, meren, rivieren en bossen.

Sdr. Felding is een klein gezellig dorpje op de West-Jutse heide. Het ligt in de buurt van grotere stadjes als Skjern, Brande en Herning, en op circa 30 km van de Ringkøbing Fjord. In Sdr. Felding zit u midden tussen de heuvels en heidevelden, bossen en meren en vlak bij de idyllische rivier de Skjern Å. Dit gebied is ideaal voor sportvissers en natuurliefhebbers. Tegelijkertijd ligt Sdr. Felding op een steenworp afstand van grotere stadjes, bezienswaardigheden en attracties voor het hele gezin. Vanuit uw vakantiehuis is het bijvoorbeeld maar 40 km naar LEGOLAND® en de Givskud Zoo, en 50 km verderop kunt u zwemmen in de Noordzee. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Sdr. Felding, en in Herning, 30 km naar het noorden, vindt u cafés, restaurants en winkels.

- Sdr. Felding

Maak kennis met de folklore en de krijgsgeschiedenis in het Skarrild-Karstoft museum en het plaatselijke archief (9 km).
Bij de mooie heidevelden en het bos langs de rivier de Karstoft Å vindt u het voormalige landhuis Skarrildhus, dat tegenwoordig fraai gerestaureerd is en omringd wordt door een prachtig, romantisch park. Er is ook een rododendronpark en een idyllische, oude watermolen (9 km).
In het Hoven Landsbymuseum kunt u tentoonstellingen bekijken over de West-Jutse natuur en over de ontwikkeling van Hoven, een arm gehucht op de hei, tot een bloeiend dorp (13 km). Bij Hoven ligt ook het indrukwekkende landgoed Heimdal Gods.
In het streekmuseum Rækker Møllegård bij Skjern kunt u een verzameling gebruiksvoorwerpen, een 200 jaar oud woonhuis en een gedenkzaal voor de Søren Kierkegaard-familie bekijken (20 km).


 
  •  Categorie

   ?

    

   Sdr. Felding Vakantieappartement op het platteland, Sdr. Felding

   Reg. nr.: 24-4201

   25000 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

    

   Inclusief eindschoonmaak