Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Nr. Vium

Het gezellige dorpje Nr. Vium wordt omgeven door heerlijke natuur van Midden-Jutland.

In Nr. Vium heb je ruimte, rust, frisse lucht en heel veel natuur. Het dorpje ligt ca. 30 km ten oosten van het Ringkøbing Fjord.
Nr. Vium wordt omgeven door vredige landschappen, velden, natuurgebieden, bossen, meren en de beek Vorgod Å slingert langs het dorpje. Dit gebied is de ideale vakantiebestemming voor visliefhebbers en natuurliefhebbers.
De dagelijkse boodschappen kun je in de nabije omgeving doen. Ca. 26 km verderop ligt de grotere stad Herning met een groot aanbod aan winkels, activiteiten, attracties, eetgelegenheden en bezienswaardigheden (26 km).

- Nr. Vium

Jyllands Park Zoo bij Havnstrup is geopend tijdens het zomerseizoen. Hier leven ongeveer 700 dieren, afkomstig uit de gehele wereld. Help mee met het voeren van de dieren. Ook kun je een ponyritje maken, of een tochtje maken met het parktreintje, in de draaimolen, de mini-auto’s en nog veel meer (11 km). In het bos aan de oevers van de beek Karstoft Å ligt de vroegere hereboerderij Skarrildhus, vandaag de dag mooi gerestaureerd. De hereboerderij wordt omgeven door een romantisch rododendronpark waar je ook een oude watermolen kunt bezichtigen (20 km).


 
  •  Categorie

   ?

    

   Nr. Vium Vakantiehuis, Nr. Vium

   Reg. nr.: 24-4351

   45000 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 2