Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Nr. Lyngvig

Het mooie zomerhuisgebied bij Nørre Lyngvig bestaat uit een groot beschermd natuurgebied, dat wordt omgeven door de zee en het fjord.

Nr. Lyngvig ligt op de landtong Holmsland Klit, tussen Hvide Sande en Søndervig. Ten westen van Nr. Lyngvig liggen de duinen en de Noordzee, ten oosten ligt het Ringkøbing Fjord. De natuur rondom Nr. Lyngvig is erg mooi. Er is een 282 hectare groot beschermd natuurgebied met hoge duinen en een rijk planten- en dierenleven. Dwars door dit gebied loopt een natuurpad. De vuurtoren van Nr. Lyngvig staat hier ook. Vanaf de 38 meter hoge vuurtoren, de hoogste van Denemarken, heeft u een fantastisch uitzicht over het water en het landschap.
Aan de voet van de vuurtoren vindt u de oudste huizen en boerderijen van Nr. Lyngvig. Mooie traditionele boerderijen uit de 18-de eeuw, met rode stenen en rieten daken.
De mooie witte kerk van Nr. Lyngvig wordt omgeven door lage duinen en het fjord.
In Nr. Lyngvig is een restaurant, een overdekt speelland en een gezellige kleine haven aan het fjord.

- Nr. Lyngvig

Geniet van het mooie uitzicht vanaf de vuurtoren van Nr. Lyngvig. Aan de voet van de vuurtoren vindt u allerlei informatie over het planten- en dierenwereld in dit gebied.
Hvide Sande ligt centraal op de landtong Holmsland Klit en is de op 4 na grootste visserijhaven van Denemarken. In het stadje heerst daarom ook een gezellige bedrijvigheid, maar u kunt hier ook nog oude stille straatjes vinden.
¿Fiskernes Hus¿ (¿het Vissershuis¿) in Hvide Sande is een museum, met o.a. een tentoonstelling over hoe de vis uit de Noordzee bij de consument terecht komt.
In Hvide Sande worden er ¿speciaal voor toeristen- visveilingen georganiseerd.