Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Lonne

Lønne ligt ten zuiden van het Ringkøbing Fjord en het vogelreservaat Tipperne, en slechts enkele kilometers van de zandstranden aan de Noordzee.

Lønne wordt omgeven door de zee, het fjord, een beschermd vogelgebied alsmede mooie duin-, heide en plantagegebieden. De prachtige natuur is bijzonder geschikt om lekker te wandelen of fietsen. Ook kun je hier zwemmen, windsurfen en zeilen. Het is een populair, natuurschoon en rustig, vakantiegebied met bezienswaardigheden en activiteiten voor de hele familie. Inkoopmogelijkheden vind je slechts enkele kilometers verderop.

- Lonne

In het Streekmuseum Blåbjerg Egnsmuseum in Nr. Nebel kun je meer te weten komen over de streekgeschiedenis van vroeger tot heden (4 km). Het walvismuseum in Nymindegab heeft een wel 12 m. lang skelet van een potvis welke hier in 1990 gestrand is (5 km). In Nymindegab ligt het oude reddingsstation dat omgebouwd is tot museum. Hier kom je van alles te weten over de schepen die op de westkust gestrand zijn. Ca. 11 km ten zuiden van Lønne ligt de gezellige sfeervolle vakantieplaats Henne, met vele kaarsenfabriekjes, glasblazerijen, barnsteenateliers, antiekwinkels, restaurantjes, cafés en discotheken. Ook is er een waterland en een midgetgolfbaan. Tipperne is een beschermd vogelreservaat, gelegen op het schiereilandje Tippen onder aan het Ringkøbing Fjord. Vogels uit heel Scandinavië verblijven hier op hun trektocht van winter- naar broedplaats, een prachtig natuurverschijnsel (11 km).