Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Hvide Sande

Hvide Sande is een combinatie van stadsleven, visserijhaven met een levendige activiteit en atmosfeer, bezienswaardigheden, strand en veel natuur.

Het vakantiegebied Hvide Sande ligt in een natuurschoon heide en duinlandschap midden op de landtong Holmsland Klit met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant het Ringkøbing Fjord. Deze levendige en gezellige handelsstad heeft de vijfde grootste vissershaven van Denemarken met grote sluizen. Verder vind je hier enkele interessante musea, een kaarsenmakerij, goede inkoopmogelijkheden en diverse eetgelegenheden. In de haven liggen vele viskotters en het gonst hier van de activiteit. Bezoek bijv. de visveiling welke 's-ochtends vroeg plaatsvindt. In de zomerperiode worden er speciale visveilingen voor de toeristen gehouden. Vanwege de natuur, de bezienswaardigheden en activiteitsmogelijkheden, is Hvide Sande een aantrekkelijke vakantiebestemming voor de hele familie.

- Hvide Sande

'Fiskernes Hus - Vestkystakvariet' in Hvide Sande is een zowel museum en aquarium. In de zoutwateraquaria leven vissen en andere waterdieren afkomsting uit het Ringkøbing Fjord en de Noordzee. In het museum kom je meer aan de weet over de geschiedenis van de vis in de zee tot de vis op je etensbord. In de gezellige kaarsenfabriek 'Hvide Sande Lys' kun je je eigen kaarsen maken. Vanaf de 38 m hoge vuurtoren, Nr. Lyngvig Fyr, ca. 6 km ten noorden van Hvide Sande, heb je een schitterend uitzicht over het water en het landschap. Aan de voet van de vuurtoren staan informatieborden over de planten en dieren die in deze omgeving leven. Het streekmuseum Abelines Gård, een goed bewaard gebleven strandvoogdboerderij uit 1860, ligt in een bijzonder natuurschoon gebied, ongeveer 7 km ten zuiden van Hvide Sande. Hier krijg je een goede indruk van het leven in deze streek in vervlogen tijden.


 
  •  Categorie

   ?

    

   Hvide Sande Vakantieappartement in een stad, Hvide Sande

   Reg. nr.: 22-4004

   100 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

    

   Hvide Sande Vakantiehuis in een stad, Hvide Sande

   Reg. nr.: 22-5000

   400 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Hvide Sande Vakantieappartement, Hvide Sande

   Reg. nr.: 22-4015

   100 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 0

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 199,-

    

   Hvide Sande Vakantieappartement, Hvide Sande

   Reg. nr.: 22-4013

   100 m tot water

   Slaapplaatsen: 2

   Slaapkamers: 0