Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Hoven

Het charmerende dorpje Hoven in West-Jutland wordt omringd door een prachtig heidelandi heidelandschap.

Hoven is een klein gezellig en actief dorpje gelegen in de mooie natuur van West-Jutland. Det dorpje ligt ca. 17 km ten oosten van Tarm en wordt omringd door heide, plantages, ontelbare beekjes, weilanden en kleinere bossen. De vele beekjes en meren bieden goede condities voor visliefhebbers.
Hoven heeft zijn eigen streekmuseum. Nabij het dorp ligt - majestues - gelegen in het landschap het schitterende landgoed Heimdal Gods. Hoven is bovendien ook bekend voor de productie van aardappels en de grote visdammen alwaar forel gekweekt wordt.
De dagelijkse boodschappen doe je in het dorp en lekker eten kun je in de herberg Hoven Kro.

- Hoven

In het streekmuseum Hoven Landsbymuseum is een tentoonstelling over de natuur van West-Jutland en hoe of deze arme gemeenschap in het Jutse heidelandschap zich in der loop der eeuwen heeft ontwikkeld.
In Grindsted Museum kom je meer aan de weet over de plaatselijke omgeving en de geschiedenis. In Grinsted ligt ook het bezettingsmuseum "Besættelsmuseum", hier krijg je inzicht in het dagelijkse leven tijdens de bezettingstijd (19 km). Breng ook een bezoekje aan het Museumsgården Karensminde bij Grindsted. Bezoek deze museumboerderij in aller rust og tijdens één van de activiteitsdagen die veel bezoekers aantrekken (20 km).