Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Hemmet

Hemmet ligt in een rustige omgeving, midden in de natuur met bos en fjord.

Het kleine plaatsje Hemmet ligt ten zuiden van het Ringkøbing Fjord tussen Bork Havn en Skaven Strand. Rondom Hemmet ligt een prachtige, gevarieerde natuur met de Noordzee, de duinen, de heide, het riviertje de Skjern Å en het vogelreservaat Tipperne.
Hier kunt u wandelen, fietsen, vissen, surfen, zwemmen, paardrijden, vogels bekijken, vliegeren of een zeiltochtje maken.
Het plaatsje Hemmet ligt ongeveer 4 km van het fjord, de jachthaven en het zomerhuisgebied. Er is een kleine supermarkt in Hemmet.

- Hemmet

In Bork Vikingehavn gaat u 1000 jaar terug in de tijd. Bekijk de vikingschepen in de haven, de vikingboerderij en de tentoonstelling over de vikingen. In het hoogseizoen kunt u zich terugwanen in de tijd van de vikingen.
Het museum ¿Fahl Kro¿, toont elk jaar een nieuwe tentoonstelling met natuurkunst van verschillende kunstenaars.
¿Bundsbæk Mølle¿ (de molen van Bundsbæk) is één van de weinig overgebleven watermolens van West-Jutland. Hier vindt u ook een smederij en een bakkerij.
In Skjern Vindmølle (de windmolen van Skjern) wordt het graan nog steeds tot meel gemaald.
In het plaatsje ¿Dejbjerg Jernalder¿, kunt u zien hoe de mens tijdens de ijzertijd leefde. Hier vindt u bovendien een expositie over het leven in West-Jutland tijdens de ijzertijd.
In het ¿Hattemagerhuse¿ in Tarm kunt u bekijken hoe men rond 1900 leefde in een arbeidershuisje.
¿Gåsemandens Gård¿ is een boerderij die zorgvuldig gerestaureerd is in zijn oude stijl. De boerderij ziet eruit zoals in 1789.