Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Harboor

Harboør is een charmant klein plaatsje, dat op de smalle landtong tussen de Noordzee en het Limfjord ligt, vlakbij Thyborøn.

De omgeving van Harboør wordt gekenmerkt door de rust. Beleef de harde wind en de ruwe natuur aan de kust of geniet van het rustige water en de groene weilanden aan het Limfjord. Voor de dagelijkse boodschappen en restaurants kun je in Harboør terecht.

- Harboor

Bezoek het kerkje van Harboør en het kerkhof, met oude grafstenen van omgekomen reddingsmensen en Duitse, Russische en Engelse zeelieden.
Het gebied om Harboør heen is, vanwege de ligging tussen het fjord en de zee, bekend door het bijzondere licht. Dit licht heeft door de jaren heen vele kunstenaars aangetrokken. Bezoek de kunstwerkplaatsen en bekijk hoe de kunstenaars werken.
In het 'Vejlby Sommerpark' kun je vissen, paardrijden, op frontbikes rijden, midgetgolfen en de dieren van de kinderboerderij bekijken (7 km).
De vesting van Thyborøn was de grootste vesting van Denemarken tijdens de Tweede Wereldoorlog, en bestaat uit maar liefst 64 bunkers (9 km).