Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Foldingbro

Brengt u uw vakantie door in het gezellige dorpje Foldingbro, dan bevindt u zich te midden van de mooie natuur.

Foldingbro ligt in een prachtige, weelderige natuur - in het hart van Zuid-Jutland. Dit vakantiegebied is ideaal voor sportvissers en natuurliefhebbers omdat er hier veel mogelijkheden zijn om te wandelen, vissen, kanoën en golfen. In Foldingbro vindt u bovendien kunstnijverheid en u kunt er uw boodschappen doen.
Foldingbro ligt dicht bij steden als Rødding (11 km), Vejen (13 km), Ribe (20 km) en Esbjerg (50 km) en het is hiervandaan dus niet ver naar diverse winkels, eetgelegenheden, bezienswaardigheden en attracties.

- Foldingbro

De grootste bezienswaardigheid van Foldingbro is de mooie, vredige natuur waardoor het dorp omringd wordt.
Het streekmuseum in Sønderskov is ingericht in een authentieke omgeving, op een landgoed uit de renaissance dat Sønderskovgård heet. Dit cultuurhistorische museum toont archeologische vondsten uit de omgeving en heeft wisselende tentoonstellingen (4 km).
Safari Zoo Park in Lintrup is een gezellige dierentuin met meer dan 100 diersoorten. Hier kunt u de dieren bekijken, gebruik maken van de speelplaatsen en picknickgebieden en op jeepsafari gaan in het park (6 km).
Enghave Familie- en Natuurpark is een groot recreatiepark met onder meer ezels, kangoeroes, lama’s, geiten, damherten en vogels. U kunt gebruik maken van het grillgebied van het park, de speelplaats, het piratenschip, indianenkamp, de uitkijktoren en de petanquebaan (10 km).