Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Fano, Nyby

De vakantiehuizen van Nyby zijn fraai gelegen in een glooiend duingebied achter het heerlijke badstrand van Fanø

Het vakantiepark Nyby op Fanø bevindt zich in het mooie natuurgebied Torp Plantage, dicht bij het brede, kilometerslange zandstrand van Rindby. De gezellige vakantiehuizen liggen in een glooiend duingebied, en de meeste huizen hebben een rustige ligging met uitzicht over de omgeving of de zee. Het gebied kent een rijke fauna en vaak zult u vooral konijnen, maar ook fazanten en reeën rond de vakantiehuizen kunnen zien. In Nyby kunt u uitstekend boodschappen doen, omdat de supermarkt daar het hele jaar door geopend is.
Nyby heeft, behalve mooie natuur en een heerlijk strand, ook een leuke midgetgolfbaan met piratenthema en een grote paardenboerderij waar u paarden kunt huren voor een tocht door de natuur, met of zonder begeleiding. Nyby ligt vlak bij het populaire Rindby Strand, waar u verschillende restaurants en winkels zult aantreffen.

- Fano, Nyby

In Nordby, 2 km van uw vakantiehuis in Nyby, kunt u een bezoek brengen aan het Fanø Museum, dat in een klein Fanø-huis is ingericht. Hier kunt u een verzameling van 200 jaar oude meubelen, gereedschap en andere interessante voorwerpen bekijken. In Nordby vindt u ook het Fanø Scheepvaart- en Klederdrachtmuseum, met scheepsmodellen, kleding en diverse interessante galerieën.
Sønderho, 9 km naar het zuiden, is in het verleden uitgeroepen tot dorp van het jaar. Dit idyllische museumdorp heeft mooie, rietgedekte huizen en knusse steegjes. Hier vindt u ook Hannes Hus, een eenvoudig en nagenoeg authentiek Sønderho-huis uit de 18e eeuw, een mooie windmolen en het Fanø Kunstmuseum, waar u schilderijen en aquarellen met motieven uit de natuur van Fanø kunt bekijken.