Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Fano, Nordby

Het vakantiedorp Nordby wordt gekenmerkt door vele mooie huizen uit de 19e eeuw en een prachtige natuuromgeving.

Het maritieme Nordby ligt aan de oostkant van Fanø, precies tegenover Esbjerg, en is de grootste plaats van het eiland. Nordby heeft een idyllische stadssfeer met smalle straatjes en rietgedekte huizen. Hier vindt u verschillende musea, galerieën, restaurants, cafés en winkels. Langs de havenpromenade kunt u allerlei waadvogels zien en vaak liggen de zeehonden te zonnebaden op de zandbank Søjorde, op circa 50 meter van de haven.
Nordby ligt in een fraai en ongerept duinheidegebied met een rijke fauna. Vanaf de hoge Kikkebjerget kunt u genieten van het fantastische uitzicht over Nordby, het vakantiepark en de schepen van en naar Esbjerg.
Het 56 km2 grote eiland ligt dicht bij het vasteland, en de veerbootovertocht vanuit Esbjerg naar Fanø duurt slechts 13 minuten.

- Fano, Nordby

Fanø heeft vele kunstnijverheidswerkplaatsen. Zo kunt u onder andere galerieën, kaarsenmakerijen en barnsteenslijperijen op het eiland bezoeken.
In Nordby vindt u behalve een kunstmuseum ook het Fanø Museum, een streekmuseum dat in een typisch Fanø-huis van rond 1700 is gevestigd. Het museum Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling, ook in Nordby, bevat een verzameling zeilschepen en klederdrachten.
Hannes Hus in Sønderho is een klein, bijna helemaal authentiek huis uit de 18e eeuw.


 
  •  Categorie

   ?

    

   Fano, Nordby Vakantiehuis, Fano, Nordby

   Reg. nr.: 28-1202

   900 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 4

    

   Inclusief eindschoonmaak