Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Bovbjerg

Bovbjerg bestaat uit een artistiek milieu, schone lucht, spectaculaire hellingen en een groots uitzicht over de Noordzee.

Bovbjerg ligt vlakbij het dorpje Ferring, 10 km ten zuiden van het vakantiegebied Vejlby Klit en 14 km ten westen van het handelsplaatsje Lemvig. Bovbjerg is een stil en geliefd vakantieplaatsje waar vele kunstenaars wonen. Er is een museum, een galerie en er zijn een paar winkels en eetgelegenheden.
De rode 26 meter hoge vuurtoren 'Bovbjerg Fyr' ligt op de steile helling. De vuurtoren is de hoogste punt van de omgeving, vanaf deze plek heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. Je kunt maar liefst 35 km ver kijken.
Je kunt hier vissen, zwemmen, wandelen, fietsen, vliegeren, hanggliden, paragliden en musea bezoeken.

- Bovbjerg

Bovbjerg heeft altijd al een aantrekkingskracht op kunstenaars gehad. De galerie 'Det Gule Hus' toont olieschilderijen, aquarellen, grafische kunst, beelden en keramiek. 'Glashytten' toont een veelzijdige glas-expositie. 'Pegasus' toont een expositie over streekschilderijen.
De rode 26 meter hoge vuurtoren in Bovbjerg is de hoogste punt van de omgeving met een uitzicht van maar liefst 35 meter over de omgeving. Ten westen van de vuurtoren ligt een goed bewaard gebleven hunebed uit de Bronstijd, nl. 'Hesthøj'. Een paar van de oude huisjes van de Kustinspectie zijn tegenwoordig ingericht als streekmuseum. Het 'Jens Søndergaard Museum' ligt op de klif. Hier schilderde de kunstenaar zijn streek- en zeeschilderingen. In het kleine dorpje ligt een geologisch mini-museum en een klein romantisch kerkje. Ook zijn er een paar winkels. In 'Vejlby Sommerpark' kun je vissen, paarden huren, op frontbikes rijden, midgetgolfen en dieren bezoeken in de kinderboerderij.


 
  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 417,-

    

   Bovbjerg Vakantiehuis, Bovbjerg

   Reg. nr.: 20-4023

   75 m tot water

   Slaapplaatsen: 2

   Slaapkamers: 1

  •  Categorie

   ?

    

   Bovbjerg Vakantieappartement, Bovbjerg

   Reg. nr.: 20-3061

   200 m tot water

   Slaapplaatsen: 5

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 361,-

    

   Bovbjerg Vakantieappartement, Bovbjerg

   Reg. nr.: 20-4811

   200 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 2