Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Bork Havn

Bork Havn is een gezellig en modern vissersplaatsje ten zuiden van het Ringkøbing Fjord.

Bork Havn ligt tussen Denemarkens grootste strandeiland en een fascinerend vogelreservaat. Er zijn vele winkels en restaurants in de straat ¿Bryggen¿. Er is een jachthaven, die tegelijkerijd vissershaven is. U kunt hier elke dag verse vis kopen.
Er is een prachtig strand aan het Ringkøbing Fjord. Bork Havn is een paradijs voor surfers ¿ er is een surfcenter en een surfschool.

- Bork Havn

In Bork Vikingehavn gaat u 1000 jaar terug in de tijd. Bekijk de vikingschepen in de haven, de vikingboerderij en de tentoonstelling over de vikingen. In het hoogseizoen kunt u zich terugwanen in de tijd van de vikingen.
Het museum Fahl Kro, toont elk jaar een nieuwe tentoonstelling met natuurkunst van verschillende kunstenaars.
Bundsbæk Mølle (de molen van Bundsbæk) is één van de weinig overgebleven watermolens van West-Jutland. Hier vindt u ook een smederij en een bakkerij.
In Skjern Vindmølle (de windmolen van Skjern) wordt het graan nog steeds tot meel gemaald.
In het plaatsje Dejbjerg Jernalder, kunt u zien hoe de mens tijdens de ijzertijd leefde. Hier vindt u bovendien een expositie over het leven in West-Jutland tijdens de ijzertijd.
In het Hattemagerhuse in Tarm kunt u bekijken hoe men rond 1900 leefde in een arbeidershuisje.
Gåsemandens Gård is een boerderij die zorgvuldig gerestaureerd is in zijn oude stijl. De boerderij ziet eruit zoals in 1789.