Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Mosevraa

Het zomerhuisgebied bij Mosevrå is natuurschoon gelegen aan het stille water in Ho Bugt, slechts enkele kilometers van de Noordzee.

Mosevrå is gelegen aan Ho Bugt, in een rustig natuurgebied met lage beplanting en ietwat bos. Vanaf Ho Bugt, kun je genieten van het uitzicht helemaal naar Esbjerg. Bij Ho Bugt domineren de open vlaktes met weilanden. Tussen Ho en Blåvand ligt de mooie, vredige Ho Klitplantage (duinplantage). Een heerlijk rustig natuurgebied, maar niet lang weg van allerlei vakantie activiteiten en bezienswaardigheden. In Blåvand, ca. 11 km van Mosevrå, vinden jullie goede inkoopmogelijkheden, vele eetgelegenheden en een zee aan activiteiten.

- Mosevraa

In Oksbøl ligt Aal kirke (kerk) uit het jaar 1100, het kerkje is beroemd door de vele kalkschilderijen. Net buiten Oksbøl is het kerkhof voor duitse vluchtelingen (6 km). De kerk van Ho, uit het midden van de 14e eeuw, heeft een schip hangen waarvan gezegd wordt dat het het oudste schip van het Noorden is (8 km). Op Skallingen wordt jaarlijks, eind augustus, de schapenmarkt van Ho gehouden. Elk jaar weer is dit een druk bezocht evenement (10 km). Van de 39 meter hoge vuurtoren Blåvand Fyr, uit het jaar 1900, heb je een fantastisch uitzicht over de Noordzee, Blåvand en de omgeving. Rondom de vuurtoren liggen nog steeds bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Verder vinden jullie in Blåvand diverse natuurcentra, tentoonstellingen en musea (11 km). Zeker een bezoekje waard zijn de vele kunst- en barnsteenateliers in het gebied rondom Mosevrå.