Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Blaavand, Ho

Ho ligt aan het stille water van Ho Bugt slechts enkele kilometers van de Noordzee en het beschermde schiereilandje Skallingen.

De zomerhuizen rond Ho liggen in een rustig natuurgebied met een lage beplanting en ietwat bos. Het kleine, goed bewaard gebleven plaatsje Ho met zijn oude huizen en oorspronkelijke gebouwen heeft slechts een klein aantal vaste inwoners. In Ho ligt de oude dorpskern met de kerk, en pastorie alsmede en herberg. Ho is de poort naar de prachtige natuur rondom Ho. Bij Ho Bugt wordt het landschap gedomineerd door open vlaktes met grote weilandgebieden. Tussen Ho en Blåvand ligt de mooie beschermde plantage, Ho Klitplantage. Van Ho brengt een klein weggetje jullie naar het beschermde schiereilandje Skallingen. In Blåvand, ca. 5 km van Ho vind je een zee aan activiteiten, goede inkoopmogelijkheden en vele restaurantjes en cafeetjes.

- Blaavand, Ho

Naar zeggen heeft het 14e eeuws kerkje, Ho Kirke, in zijn interieur het oudste schip van het Noorden. Op Skallingen wordt elk jaar, eind augustus, de schapenmarkt van Ho gehouden. Een druk bezocht evenement voor jong en oud. Vanaf de 39 m hoge vuurtoren Blåvand Fyr (1900) geniet je van het schitterende uitzicht over de omgeving. Rond de vuurtoren liggen vele bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. In Oksbøl ligt Aal Kirke, beroemd voor haar vele kalkschilderijen. Net buiten Oksbøl ligt het kerkhof voor Duitse vluchtelingen. In het Blåvand Naturcenter kom je meer te weten over de flora, fauna en natuur van de westkust. Tirpitz-stillingen is een bunker met een tentoonstelling over de betekenis van de bunker voor de Duitse kustverdediging. In het Blåvand Museum leer je meer over de bevolking en hun leefomstandigheden. Het Streekmuseum Blåvand Egnsmuseum vertelt de streekgeschiedenis van vroeger tot begin 1900. Bewonder de archeologische vondsten en het plaatselijke handwerk.