Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Ballum

Het marslanddorpje Ballum ligt in het zuidwesten van Jutland, temidden van de prachtige natuur aan de Waddenzee, tussen Tønder en Ribe.

De omgeving van Ballum bestaat uit een ruw maar uniek natuurlandschap - een ideaal vakantiegebied voor vogelliefhebbers, sportvissers en natuurliefhebbers. Het gebied is een rustige vakantiebestemming, vlakbij bezienswaardigheden en de dam naar het waddeneiland Rømø. Ballum bestaat uit 7 kleine, gezellige dorpjes, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er een aantal restaurants.

- Ballum

Het 'Hjemsted Oldtidspark' bij Skærbæk geeft je een indruk van het leven tijdens de Ijzertijd. Het bestaat uit een museum, een boerderij uit de Ijzertijd, graven en onderaardse gangen (12 km).
'Højer Mølle- og Marskmuseum' ligt in de grootste Nederlandse molen van Denemarken. Je kunt hier een tentoonstelling over de stormvloed en het leven in het kweldergebied bekijken (19 km).
Bezoek Rømø met het breedste zandstrand van Europa. Hier kun je heerlijk zwemmen (21 km).
Maak een dagtochtje naar de Duitse grens, ongeveer 25 km van Ballum.
In Møgeltønder ligt een oude Middeleeuwse slotskerk uit de periode van de Renaissance. Het prachtige park om het slot 'Schackenborg' heen, is absoluut de moeite waard.