Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Aargab

Årgab is een populair vakantiegebied tussen de Ringkøbing Fjord en de Noordzee.

Årgab ligt ten zuiden van Hvide Sande op de landtong Holmsland Klit. Doordat de landtong hier erg smal is, liggen alle zomerhuisjes vlakbij het strand.
Het gebied is erg geschikt om te surfen, aan het fjord ligt dan ook een surfcenter met een surfschool. In Årgab vind je een zwembad, tennisbanen, midgetgolf, een Put&Take vismeertje en een kruidenier.
De levendige en gezellige plaats Hvide Sande, ligt ongeveer 5 km van Årgab, Hier vind je een museum, een vissershaven, goede inkoopsmogelijkheden en meerdere eetgelegenheden.

- Aargab

Op een heuvel, vlakbij Hvide Sande, ligt één van de oude zeebaken, die vroeger de zeelieden vertelde, dat ze nu vlakbij Årgab waren.
Van de 38 meter hoge Nr. Lyngvig Fyr (vuurtoren), tussen Hvide Sande en Søndervig, kun je genieten van een prachtig uitzicht over het water en het landschap.
Hvide Sande ligt midden op de landtong Holmsland Klit en is de vijfde grootste vissershaven van Denemarken. 'Fiskernes Hus' (het Huis van de Visserij) in Hvide Sande toont het proces van de vangst van een vis naar het bord van de consument.
Het plaatsje biedt een mengeling van levendige activiteit en stille charme. In Hvide Sande worden er bovendien visafslagen voor toeristen georganiseerd.