Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Skovmose

Skovmose ligt op de zuidelijke punt van 'het groene eiland Als', dat omgeven wordt door een prachtig landschap.

Skovmose is met zijn mooie, ongerepte natuur, de kindvriendelijke stranden en de vele bezienswaardigheden en activiteitsmogelijkheden een erg aantrekkelijk vakantiegebied.
De dam 'Drejet' verbindt Sydals, het zuiden van Als, met het schiereiland Kegnæs. Het gebied is dunbevolkt, dus het is hier nog lekker rustig zodat je kunt genieten van het bruisen van zee en het suizen van de wind. Skovmose is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, die van ontspanning en cultuur houden. Op het 34 km. lange eiland Als liggen vele molens, kastelen, hunebedden en grafheuvels.
De vakantiehuizen liggen hier tussen de graanvelden en het prachtige strand in een vredige omgeving.
Vlakbij Skovmose ligt Skovby, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen.

- Skovmose

De vele karakteristieke molens en kasteeltjes op het eiland, zijn zeker een bezoekje waard. Bekijk de historische 'Dybbøl Mølle' uit 1744, de watermolen 'Vibæk Mølle' bij het heilige beekje Vibæk, het 'Sønderborg Slot' met bijbehorend museum, 'Nordborg Slot' uit 1150 of 'Augustenborg Slot', waar ook rondleidingen gegeven worden.
Bezoek Sønderborg met de mooie haven, historische gebouwen, de goede winkelmogelijkheden en het 'Sønderborg Slot'. Sønderborg ligt ongeveer 20 km. van Skovmose.