Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Paarup/Silkeborg

Pårup is gelegen in een natuurgebied niet ver van Silkeborg, en is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en sportvissers.

Te midden van de grootse en afwisselende natuur, 15 km ten westen van Silkeborg en in de buurt van heuvel Himmelbjerget, het hoogste punt van Denemarken, de rivier Gudenå en de mooiste natuurgebieden van Denemarken, ligt Pårup. Voor sportvissers zijn er goede mogelijkheden om te vissen in de meren in de omgeving van Pårup. In het stadje kunt u de dagelijkse inkopen doen en uit eten gaan, onder meer in de herberg Pårup Kro, een van de oudste herbergen van Denemarken uit 1544. Het gebied is een ideale vakantiebestemming voor actieve natuurliefhebbers.

- Paarup/Silkeborg

De 147 m hoge 'berg' Himmelbjerg is een niet te missen bestemming voor een uitstapje in de streek. Vanop de top heeft u een prachtig uitzicht over het meer Julsø, de rivier Gudenå en mooie bosgebieden. Maak bijvoorbeeld ook een boottocht van Silkeborg naar Himmelbjerget met het stoomschip 'Hjejlen' over het meer Julsø.
Behalve het derde hoogste punt van Denemarken en het oudste stoomschip te wereld, heeft Silkeborg ook tal van culturele bezienswaardigheden, attracties, musea, galeries, winkels, restaurants en vermaak voor het hele gezin te bieden.
Silkeborg Museum is een cultuurhistorisch museum waar u onder meer een tentoonstelling over de ijzertijd, een collectie antiek glaswerk en de in een moeras ontdekte voorhistorische 'Tollundman' kunt bewonderen.
Silkeborg Kunstmuseum is fraai gelegen aan de rivier Gudenå en huist onder meer de collecties van Asger Jorn en een verzameling keramiek.

 
  •  Categorie

   ?

    

   Paarup/Silkeborg Vakantiehuis, Paarup/Silkeborg

   Reg. nr.: 60-4201

   2000 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 3