Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Norre Kettingskov

Nørre Kettingskov is gelegen aan de oostkust van het eiland Als, ca. 17 km van Sønderborg, vlak aan Lillebælt (de kleine Belt).

Het kleine, vredige en gezellige vakantiehuisgebied bij Nørre Kettingskov ligt aan het strand en kijkt uit over de Zuid-Fuunse Archipel. Landinwaarts van het stadje vindt u heerlijke natuur en talrijke culturele en historische bezienswaardigheden.
De oude stad Sønderborg biedt goede mogelijkheden om te winkelen, veel restaurants, talrijke bezienswaardigheden en activiteiten en een buitengewoon gezellige sfeer rondom de cafés en bars van de stad.

- Norre Kettingskov

Het kleine stadje Mommark ligt ca. 5 km ten zuiden van Nørre Kettingskov en heeft een idyllische en rustige haven, die zowel de functie van vissershaven als van plezierjachthaven vervult. De sfeer is heel bijzonder hier.
De eeuwenoude hunebedden in de bossen Blemmekobbel en Oleskobbel zijn enkele van de historische bezienswaardigheden van Als. Op het eiland vindt u bovendien niet minder dan drie kastelen en talloze wind- en watermolens.
Breng ook een bezoek aan de stad Sønderborg met zijn mooie plezierjachthaven, historische gebouwen, goede winkels en het kasteel Sønderborg Slot. Sønderborg ligt ca. 17 km van Nørre Kettingskov.