Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Mommark

Mommark ligt aan de oostkust van het eiland Als en is omgeven door strand, haven, bos en culturele bezienswaardigheden.

Het natuurlijke middelpunt van Mommark is de idyllische en rustige haven, die zowel de functie van vissershaven als van plezierjachthaven vervult. De sfeer is heel bijzonder en u kunt hier eten en van het leven in de haven genieten. U vindt hier ook een winkel voor de dagelijkse inkopen en een restaurant. Vlak naast de haven ligt het heerlijke, beschutte strand van Mommark. De prachtige bosgebieden rond Mommark, het strand, de haven en de talrijke bezienswaardigheden en mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving, maken van Mommark een aantrekkelijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

- Mommark

Op het 34 km lange eiland vindt u onder meer talrijke molens, kastelen, hunebedden en grafheuvels.
Ontdek bijvoorbeeld de historische molen Dybbøl Mølle uit 1744, de watermolen Vibæk Mølle aan de heilige beek Vibæk, het kasteel Sønderborg Slot en het bijhorende museum, het kasteel Nordborg Slot uit 1150 of het kasteel Augustenborg Slot, waar rondleidingen worden georganiseerd.
Breng ook een bezoek aan de stad Sønderborg met zijn mooie plezierjachthaven, historische gebouwen, goede winkels en het kasteel Sønderborg Slot. Sønderborg ligt ca. 17 km van Mommark.