Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Mørkholt

Tijdens een vakantie in Mørkholt aan de Vejle Fjord zit u vlak bij bos, strand en leuke steden.

Het vakantiegebied Mørkholt ligt aan de zuidkant van de Vejle Fjord, op ca. 13 km van Fredericia en 15 km van Vejle. Vanuit meerdere vakantiehuizen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de fjord. Ontdek het heerlijke, kindvriendelijke strand, maak een wandeling in de prachtige natuur of een fietstocht via de Oostkustroute, die dwars door dit gebied loopt. Golfers en sportvissers kunnen hier eveneens hun hart ophalen. U kunt boodschappen doen in de nabije omgeving of naar Fredericia en Vejle om te winkelen, bezienswaardigheden te zien en een restaurant te bezoeken.

- Mørkholt

In de Skærup Zoo bij Børkop ziet u meer dan 100 verschillende dieren, van schattige jonge dieren tot gevaarlijke roofdieren. De kinderen mogen de dieren voeren en aaien en kunnen zich vermaken op de gezellige speelplaats (8 km).
Bij Børkop staat ook de beschermde watermolen Børkop Vandmølle, midden in een idyllisch natuurgebied. De watermolen is nog steeds een paar uur per week in werking, en u kunt er versgemalen meel en havermout kopen.