Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Lunderskov

Lunderskov ligt in de mooie natuur van Zuid-Jutland, niet ver van allerlei stadjes en bezienswaardigheden.

Lunderskov is een klein, gezellig stationsstadje in de groene natuur van Zuid-Jutland, 15 km ten westen van Kolding. U kunt hier met het hele gezin in de openlucht actief zijn. U kunt wandelen in de bossen, zwemmen in de meren, vissen en golfen, en wilt u iets anders, dan brengt een kort ritje u naar de vele stadjes en attracties in de omgeving. U kunt uw boodschappen doen in Lunderskov en een aantal keer per jaar kunt u hier ook de lokale markt bezoeken. De dichtstbijzijnde steden , Vejen en Kolding, hebben diverse bezienswaardigheden en shopping te bieden.

- Lunderskov

Breng een bezoekje aan Kolding met zijn gezellige, oude straatjes, parkjes, mooie winkels, musea, galerieën, theater, leuke pleintjes met restaurants en cafés, het kasteelmeer en de meer dan 700 jaar oude burcht Koldinghus (15 km).
In de mooie Geografische Tuin in Kolding kunt u genieten van de heerlijke geur van de kruidentuin, de rozentuin en de geurtuin. De botanische tuin omvat bovendien diverse kassen, een dierenweide, twee speelplaatsen en stukjes die geïnspireerd zijn door andere werelddelen. In Vejen vindt u het Vejen Kunstmuseum, dat het hele jaar door wisselende tentoonstellingen heeft (15 km).