Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Lavensby Strand

Het vakantiehuisgebied Lavensby Strand is gelegen aan de oostkust van het eiland Als, vlak bij Lillebælt (de kleine Belt) en de Zuid-Fuunse Archipel.

Lavensby Strand is een heerlijk vakantiehuisgebied in een rustig en mooi natuurgebied. De ligging aan Lillebælt (de kleine Belt) maakt het gebied erg aantrekkelijk voor alle liefhebbers van zwemmen, vissen en natuurbelevenissen aan het water.
Het gebied ligt slechts enkele kilometers van het stadje Nordborg, waar u winkels, restaurants en mogelijkheden tot activiteiten aantreft, en op korte afstand van talrijke interessante en culturele bezienswaardigheden.

- Lavensby Strand

Als is uitzonderlijk rijk aan fraaie, historische gebouwen. Ontdek bijvoorbeeld de sprookjesachtige kastelen Sønderborg Slot, Augustenborg Slot en Nordborg Slot uit 1150, dat op een eilandje in het meer Nordborg Sø ligt. Nordborg Slot is open voor het publiek en omgeven door een heerlijk kasteelpark.
Vanop de vuurtoren bij Agustenhof kunt u genieten van het grootse uitzicht over het Zuid-Jutse vasteland, het eiland Barsø, Lillebælt (de Kleine Belt) en Helnæs op Funen (13 km).
Op het eiland vindt u onder meer talrijke molens, kerken, kastelen, woonplaatsen uit het stenen tijdperk, hunebedden, grafheuvels en andere historische monumenten. Ontdek bijvoorbeeld de legendarische molen Dybbøl Mølle uit 1744, de watermolen Vibæk Mølle aan de heilige beek Vibæk, het kasteel Sønderborg Slot of het kasteel Augustenborg Slot.
Op Als vindt u ook talrijke, boeiende openluchtkunstwerken en verschillende interessante kunsttentoonstellingen en galeries.