Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Kollund

Het vakantiehuisgebied bij Kollund Strand is erg gezellig en gezinsvriendelijk en ligt in een historisch interessante omgeving met mooie natuur.

Kollund is een bosrijk gebied dat aan Flensborg Fjord ligt, slechts enkele kilometers van de Duitse grens. Veel vakantiehuizen in dit gebied hebben uitzicht over Flensborg Fjord en de Duitse kust. Het rustige en mooie natuurgebied is ideaal voor natuur- en cultuurliefhebbers en diegenen die graag Duitsland willen bezoeken. Kollund ligt midden tussen Flensborg en Gråsten, ca. 12 km van beide steden. Er zijn winkels voor dagelijkse inkopen en een paar restaurants in de buurt.

- Kollund

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Duitse handelsstad Flensborg, die een gezellige wandelstraat, talrijke restaurants en goede winkelgelegenheid te bieden heeft (12 km).
Gråsten is een klein, gezellig stadje dat aan het water ligt. Hier kunt u naast het bekoorlijke stadscentrum, ook genieten van het kasteel Gråsten Slot en het kasteelpark, die omgeven zijn door prachtige Zuid-Jutse natuur met bossen en meren. De rijkelijk versierde slotskerk en het bloemrijke kasteelpark zijn toegankelijk voor het publiek (14 km).