Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Kolding

Vier uw vakantie in Kolding en geniet van de stadse drukte, de cultuur, geschiedenis, natuur en wellness.

Wilt u in de buurt zijn van stadse drukte, bezienswaardigheden, cultuur, restaurants, cafés en winkels, dan is Kolding een ideale vakantiebestemming voor u. U kunt op verkenning gaan in de gezellige straatjes, genieten van de groene parken en een bezoekje brengen aan de vele musea, galerieën en theaters die de stad te bieden heeft. Onthaast op de sfeervolle pleintjes met restaurantjes en terrasjes en geniet van de rijke muziek- en cultuurscene. De meest bekende bezienswaardigheden van Kolding zijn de meer dan 700 jaar oude burcht Koldinghus aan het Kasteelmeer, het kunst- en designmuseum Trapholt en het uitnodigende waterpark en wellnesscentrum
Slotssøbadet (het kasteelmeerbad).

- Kolding

De Geografische Tuin is een grote botanische tuin waarin de planten zijn opgedeeld naar land van oorsprong. De tuin bevat drie kassen, een hok met dieren, twee speeltuinen en diverse thematuinen.
Op het voormalige koninklijk paleis Koldinghus kunt u de interessante kerker bezoeken, een museum met vaste en wisselende tentoonstellingen en een historisch centrum.
In Trapholt museum kunt u zich laten inspireren door de tentoonstellingen met fotokunst, ambachten, design en meubelontwerp.