Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Kobingsmark

Købingsmark op Noord-Als is een rustige en gezinsvriendelijke vakantiebestemming in een groene omgeving, vlak bij een goed badstrand.

Het vakantiehuisgebied Købingsmark is gelegen op het noordelijkste punt van het eiland Als, vlak bij Lillebælt (de Kleine Belt) en ca. 5 km van het stadje Nordborg. Het gebied ligt in een vredige omgeving, omgeven door bos- en natuurgebieden en vlak aan het beste strand van Noord-Als.
In het zomerseizoen kunt u in de nabije omgeving uw dagelijkse boodschappen doen en in Nordborg vindt u meerdere winkels en restaurants.

- Kobingsmark

Het kasteel Nordborg Slot uit 1150 ligt op een eilandje in het meer Nordborg Sø. Nordborg Slot is open voor het publiek en omgeven door een heerlijk kasteelpark. In het oude gedeelte van Nordborg staan veel mooie, scheve huisjes.
Vanop de vuurtoren bij Agustenhof kunt u genieten van het grootse uitzicht over het Zuid-Jutse vasteland, het eiland Barsø, Lillebælt (de Kleine Belt) en Helnæs op Funen.
In de bossen Blommeskobbel en Oleskobbel vindt u de grootse verzameling hunebedden van Noord-Europa.
Op het eiland vindt u onder meer talrijke molens, kerken, kastelen, woonplaatsen uit het stenen tijdperk, hunebedden, grafheuvels en andere historische monumenten. Ontdek bijvoorbeeld de legendarische molen Dybbøl Mølle uit 1744, de watermolen Vibæk Mølle aan de heilige beek Vibæk, het kasteel Sønderborg Slot of het kasteel Augustenborg Slot.
Op Als vindt u ook talrijke boeiende openluchtkunstwerken en verschillende interessante kunsttentoonstellingen en galeries.