Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Hejsager

Het gezellige vakantiehuisgebied Hejsager ligt bij Hejsager Strand aan Lillebælt (de Kleine Belt), ca. 12 km van de oude handelsstad Haderslev.

Hejsager Strand ligt in een rustige en gezinsvriendelijke omgeving aan de baai Genner Bugt. Hier vindt u heerlijke natuur met bossen en vogelreservaten, fijne stranden, goede mogelijkheden voor activiteiten en interessante historische bezienswaardigeheden. In Hejsager, een paar kilometer landinwaarts, zijn er winkels waar u dagelijkse inkopen kunt doen en in Haderslev zijn er meerdere goede winkels en restaurants.

- Hejsager

In de bosaanplanting Kelstrup Plantage bevinden zich grafheuvels uit het stenen, bronzen en ijzeren tijdperk.
Bezoek de oude handelsstad Haderslev. Haderslev heeft een gezellige wandelstraat, veel groene gebieden, onder meer Damparken, een oude stadswijk met zorgvuldig gerestaureerde huizen, meerdere interessante musea en collecties en de fraaie domkerk (12 km).
De molen Runde Mølle ligt op Løjtland, ten zuiden van Hejsager, waar u ook veel gerestaureerde huizen met rieten daken kunt bewonderen.
Het eiland Barsø, 1 km buiten Diernæs, fungeerde tijdens de Eerste Wereldorlog als duikbootbasis. In de Baai van Diernæs liggen nog steeds twee oude bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.
De streek heeft ook een aantal interessante kastelen te bieden, onder meer Aabenraa Slot, Gram Slot en Gottorp slot (laatstgenoemde in Duitsland).