Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Genner Strand

In de baai Genner Bugt ligt het zomerhuisgebied Genner Strand, waar de natuur, de kleine vissershaven en de zwanen een idyllische sfeer scheppen.

Genner Strand ligt ten noorden van het schiereiland Løjt Land, helemaal onderaan Genner Bugt, 10 km ten noorden van Aabenraa en 17 km ten zuiden van Haderslev. Het gebied is omgeven door de rustige Zuid-Jutse natuur met bossen, velden en strand.
Net buiten Genner Strand ligt het mooie eilandje Kalvø. Het eiland is verbonden met het vasteland via een dam, en een gemarkeerd natuurpad van ca. 1,5 km leidt u het hele eiland rond.
Er is winkelgelegenheid in Genner, 3 km van de kust, in Løjt Kirkeby, 6 km ten zuiden van Genner Strand, en in Aabenraa.

- Genner Strand

Het kleine eiland Kalvø is wegens zijn prachtige natuur, gezellige haven en interessant, klein streekmuseum beslist een bezoek waard.
In Løjtland liggen een aantal mooie gerestaureerde huizen met rieten daken die een bezienswaardigheid op zich vormen.
Haderslev Tunneldal, een paar kilometer ten zuiden van Haderslev, bestaat onder meer uit het dal Tunneldalen, het bos Pamhule Skov og het hertenpark Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave is een 100 ha groot, glooiend terrein met bos, open grasvlaktes en weiden. Hier leven zowat 100 herten. Het mooie Pamhuse Skov is een ca. 300 ha groot bos met een rijk dierenleven en veel heuvels en hellingen. In Tunneldalen zijn er vier gemarkeerde wandelroutes en talloze paden die het mogelijk maken de unieke natuur te voet of per fiets van heel dichtbij te beleven.