Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Frydenborg

In Frydenborg vind je rust, water en een groene omgeving.

Het kleine vissersdorpje Frydenborg is gelegen aan het Lillebælt op het natuurschone schiereilandje Stenderuphalvø - net ten zuidoosten van Kolding. In dit gebied, dat omgeven wordt door de zee, velden, bossen en oudheidkundige bezienswaardigheden, kun je genieten van het uitzicht naar Funen, Fænø en Fænø Kalv.
Dit vredige en ongerepte gebied, is de ideale vakantiebestemming voor sportvissers, natuurliefhebbers en liefhebbers van geschiedenis.
In de nabije omgeving kun je de dagelijkse boodschappen doen. Ca. 15 km ten oosten van Frydenborg, ligt Kolding met diverse bezienswaardigheden en activiteiten voor het hele gezin. Bovendien vind je in Kolding goede shopmogelijkheden en diverse eetgelegenheden.

- Frydenborg

In Sønder Stenderup ligt het interessante atelier Ateljes - met schilderijen, glaskunst, houten figuren en ijzeren figuren (5 km).
Breng een bezoekje aan Kolding met de gezellige oude straatjes, de groene gebieden, goede shopmogelijkheden, musea, kunstgalerieën, theaters, sfeervolle pleintjes met restaurants, café's, het rijke muziek- en nachtleven, het Slotmeer en de 700 jaar oude koningsburcht Koldinghus (15 km). In Koldinghus kun je genieten van de 15e eeuwse verzamelingen, de ridderzaal en het gevang. De mooie tuin 'Geografisk Have' in Kolding bestaat uit een kruidentuin met o.a. medicinale kruiden, een rozentuin, geurtuin een grote kas en japanse, chinese, zuid-amerikaanse, noord-amerikaanse, canadese, europese en aziatische tuinafdelingen. In het mooi gelegen Trapholt kun je genieten van interessante tentoonstellingen met moderne deense kunst, meubeldesign, kunsthandwerk, keramiek en textiel (19 km).