Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Follerup

Vier vakantie in een vredige en natuurschone omgeving - hier kun je helemaal op jezelf zijn en toch nabij allerlei activiteiten.

Follerup ligt ca. 10 km achter Fredericia in een heerlijk rustig en glooiend natuurgebied met weilanden en groene gebieden. In dit recreatieve gebied heerst rust, je vindt hier open weiden, een ongerepte natuur met een visrijke beek en een meer. Nabij Follerup liggen uitstekende stranden, mooie natuurgebieden, diverse activiteiten, steden zoals Frederica (10 km), Vejle (17 km) en Kolding (26 km) alsmede enkele van Jutlands meest populaire attracties. In de omgeving kun je de dagelijkse boodschappen doen en in de nabij gelegen steden is een ruimer winkelaanbod alsmede diverse eetgelegenheden en bezienswaardigheden te vinden.

- Follerup

Gammelby Mølle is een 200 jaar oude watermolen gelegen in het Mølleådalen bij Follerup. Bezichtig de molen, de woonkamer met de mooie schilderijen en de museumwinkel. De onder natuurbescherming horende watermolen Børkop Vandmølle ligt in een idyllische omgeving en is o.a. bekend in heel Denemarken vanwege het gourmetrestaurant dat hier gevestigd is. De watermolen is enkele uren per week in werking. Je kunt hier dan ook vers gemalen meel en gort kopen. De oude vestingstad Fredericia is ca. 350 jaar oud. De stad is gelegen aan het Lillebælt en wordt omgeven door de best bewaard gebleven stadswallen van Noord-Europa. Hier vind je ook de grootste gratis speeltuin van Denemarken 'Madsby Legepark' (11 km).
Vejle is een gezellige handelsstad met leuke winkels, goede eetgelegenheden en een uitgebreid cultureel aanbod. Het kenmerk van Vejle is een witte windmolen uit het jaar 1846 (17 km).