Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Elvighoj

Elvighøj ligt bij de landtong Drejens Odde aan het noordelijke uiteinde van Kolding Fjord, 10 km van Kolding.

Het kleine vakantiehuisgebied bij Elvighøj ligt in een innemend natuurgebied vlakbij Kolding Fjord. De meeste vakantiewoningen hebben een mooi uitzicht over Kolding Fjord en Lillebælt (de Kleine Belt).
Het groene, rustige recreatiegebied spreekt vooral sportvissers en natuurliefhebbers aan. Een paar kilometer verderop kunt u dagelijkse inkopen doen. In de dichtstbijgelegen grotere steden Kolding (10 km) en Fredericia (27 km) vindt u een ruim aanbod van activiteiten, culturele bezienswaardigheden, attracties, winkels en restaurants. Het vakantiehuisgebied bij Elvighøj ligt in een omgeving met mooie natuur, bossen, strand en uitzicht over Lillebælt (de Kleine Belt).

- Elvighoj

In het mooi gelegen museum Trapholt, 5 km ten westen van Elvighøj, kunt u interessante tentoonstellingen van moderne Deense beeldende kunst en meubeldesign bewonderen. De kunstnijverheidscollectie van het museum omvat keramiek en textiel. De verzameling van keramiek behoort tot de omvangrijkste van Denemarken.
Breng een bezoek aan Kolding, met zijn gezellige oude straten, groene gebieden, goede winkelgelegenheid, musea, kunstgaleries, theater, sfeervolle pleintjes met restaurants en cafés, een rijk muziek- en uitgaansleven, het meer Slotssøen en de meer dan 700 jaar oude koninklijke burcht Koldinghus (10 km).
De bekoorlijke tuin 'Geografisk Have' in Kolding bestaat uit een kruiden- en geneeskundige kruidentuin, een rozentuin, een geurentuin, een serre en tuinen met inspiratie uit China, Japan, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië.
De streek is bovendien gekend voor zijn vele prachtige natuurgebieden, onder meer Skamlingsbanken, Stendrup Skovene en Solkærenge.