Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Dyngby

Dyngby is een erg rustige vakantiebestemming met mooie natuur en een goed badstrand aan de oostkust van Denemarken.

Het vakantiehuisgebied bij Dyngby Strand ligt mooi centraal met betrekking tot bezienswaardigheden, grotere stadjes en heerlijke bossen en natuurgebieden. In het Kattegat, net tegenover Dyngby, liggen de eilanden Tunø en Samsø, geschikte bestemmingen voor daguitstapjes. De kust biedt goede mogelijkheden voor activiteiten en in de stad Saksild, 4 km van Dyngby Strand, kunt u inkopen doen.

- Dyngby

De streek is bijzonder rijk aan historische bezienswaardigheden, onder meer kerken en ruïnes van kerken, monumenten, gedenkstenen en ruïnes uit de vikingtijd.
De biologische tuin 'Den Økologiske Have' bij Odder is de grootste biologische bezoekerstuin van het Noorden. U kunt in deze grote tuin inspiratie opdoen in de thematuinen en weiden met dieren, koren en bloemen (7 km).
Odder Egnsmuseum biedt een overzicht van de geschiedenis van de streek. U kunt hier onder meer de beschermde water- en stoommolen 'Odder Vand- og Dampmølle', een boerderij uit de 18e eeuw en verschillende boeiende tentoonstellingen bewonderen (8 km).
De oude molen Gylling Mølle is vandaag de dag helemaal gerenoveerd en operationeel; hier wordt weer graan gemalen (12 km).
Moesgård Museum in de herenboerderij Moesgård stelt archeologische collecties uit Denemarken en de Persische Golf tentoon. Het museum is idyllisch gelegen en omgeven door heerlijke bossen die zich uitstrekken tot de Baai van Århus (24 km).

 
  •  Categorie

   ?

    

   Dyngby Vakantiehuis, Dyngby

   Reg. nr.: 60-1041

   500 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Dyngby Vakantiehuis, Dyngby

   Reg. nr.: 60-1020

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 866,-

    

   Dyngby Vakantiehuis, Dyngby

   Reg. nr.: 60-2017

   50 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 4