Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Diernæs

Diernæs is een rustige, kindvriendelijke vakantiebestemming gelegen in de mooie Zuidjutlandse natuur.

Diernæs ligt in de bocht van Diernæs (Diernæs Bugt) tussen Haderslev en Aabenraa, omgeven door een prachtige natuur, vlakbij bos en strand. Iets buiten Diernæs, ligt het kleine eiland Barsø.
Er is een kleine supermarkt in Diernæs. Haderslev, 12 km. ten noorden van Diernæs, biedt vele inkoopsmogelijkheden, net zoals Aabenraa, 14 km. ten zuiden van Diernæs.
Een prachtig strand, mooie natuur, vele activiteitsmogelijkheden en bezienswaardigheden voor het hele gezin liggen in de directe omgeving.

- Diernæs

Het 100 hectare grote park Dyrehaven, vlakbij Haderslev, bestaat uit bos, moeras en weilanden. Hier zijn veel herten en ander wild.
Runde Mølle ( de Ronde Molen) ligt in Løjtland, waar u ook de vele gerestaureerde huizen met rieten daken kunt bekijken.
Het eiland Barsø, dat ongeveer één km. van Diernæs ligt, was gedurende de Eerste Wereldoorlog de basis voor onderzeeër.
In de bocht van Diernæs liggen nog steeds 2 oude bunkers van de Tweede Wereldoorlog.
Het Haderslev Museum is een museum met vele archeologische vondsten, een open lucht gedeelte, en een tentoonstelling over de stad Haderslev.
Er liggen vele slotten in de omgeving, zoals het Aabenraa Slot, het Gram Slot en het Gottorp slot, wat in Duitsland ligt.