Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Brunsnæs

Brunsnæs is een oude, gezellige veerhaven in een historisch interessant gebied met prachtige natuur.

Het vakantiehuisgebied is erg rustig gelegen aan de zuidwestkust van Broagerland bij Flensborg Fjord. Bij het kleine dorp bevindt zich een aangenaam badstrand, een gezellige oude herberg en heerlijke natuur. Verschillende vakantiehuizen in dit bekoorlijke gebied hebben uitzicht over Flensborg Fjord en de Duitse kust.
Brunsnæs ligt 5 km van Broager, 11 km van Gråsten en 14 km van Sønderborg.
In de buurt kunnen de dagelijkse inkopen worden gedaan.

- Brunsnæs

De steenfabriek Cathrinesminde Teglværk is een welbewaard industrieel complex uit het einde van de 19e eeuw. De steenfabriek is vandaag ingericht als museum (5 km).
In het zuidelijke deel van het bos Kobbelskoven kunt u veel interessante historische overblijfselen aantreffen, onder meer twee langgraven, twee ronde hunebedden en zeven grafheuvels uit het bronzen tijdperk (7 km).
Gråsten is een klein, gezellig stadje dat aan het water ligt. Hier kunt u naast het bekoorlijke stadscentrum, ook genieten van het kasteel Gråsten Slot en het kasteelpark, die omgeven zijn door prachtige Zuid-Jutse natuur met bossen en meren. De rijkelijk versierde slotskerk en het bloemrijke kasteelpark zijn toegankelijk voor het publiek (11 km).