Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Bevtoft

Bevtoft ligt in het midden van de fascinerende natuur van Zuid-Jutland (Sønderjylland), dicht bij vele bezienswaardigheden.

In Bevtoft wonen jullie centraal ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in Zuid-Jutland. De Duitse grens ligt slechts 57 km van Bevtoft. In Bevtoft en omgeving kunnen jullie genieten van een actieve vakantie in een natuurschone omgeving. Slechts enkele honderden meters van het vakantiegebied vinden jullie bijvoorbeeld de kleine beek, Gelså, waarin je uitstekend kunt vissen. Binnen een straal van 4 km liggen er meerder supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.
De dichtstbijzijnde grotere stad is Haderslev, gelegen aan het fjord. Hier vinden jullie vele winkels en interessante musea (ca. 27 km).

- Bevtoft

De handelsstad Haderslev heeft een gezellige winkelstraat, vele groene gebieden, o.a. Damparken, een oud stadsdeel met mooi gerestaureerde oude huizen en een mooie Domkerk. Haderslev Museum en Sønderjyllands Arkæologiske Museum zijn zeker een bezoekje waard (ca. 27 km). Het eiland Kalvø is, vanwege de mooie natuur, de gezellige haven en het interessante, kleine, museum waar je van alles over Kalvø te weten kunt komen, eveneens een bezoekje waard (27 km). In het Vikingecenteret in Ribe (de oudste stad van Denemarken), kun je voor een dagje viking spelen. Hier ontmoeten jullie smeden, wevers en koks uit de vikingtijd. Het gezellige eilandje Barsø bestaat uit een heuvelachtig landschap met mooie oude boerderijen (33 km). Een klein pontje vaart jullie van Loddenhøj over naar het mooie eilandje.