Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Amstrup

Amstrup is een rustig en gezinsvriendelijk vakantiegebied bij Horsens Fjord.

Het dorp Amstrup ligt aan de noordkant van Horsens Fjord, vlak tegenover het met het vasteland verbonden eiland Alrø, 10 km van Odder en 24 km van Horsens.
Amstrup ligt erg centraal met betrekking tot bezienswaardigheden, grotere stadjes en heerlijke bossen en natuurgebieden. Bij Amstrup vindt u rust en vrede in een prachtige omgeving. In de buurt kunt u de dagelijkse inkopen doen maar voor meer keuze kunt u terecht in Odder of Horsens.

- Amstrup

De streek is bijzonder rijk aan historische bezienswaardigheden, onder meer kerken en ruïnes van kerken, monumenten, gedenkstenen en ruïnes uit de vikingtijd.
De oude molen Gylling Mølle is vandaag de dag helemaal gerenoveerd en operationeel; hier wordt weer graan gemalen (5 km).
De biologische tuin 'Den Økologiske Have' bij Odder is de grootste biologische bezoekerstuin van het Noorden. U kunt in deze grote tuin inspiratie opdoen in de thematuinen en weiden met dieren, koren en bloemen (10 km).
Odder Egnsmuseum biedt een overzicht van de geschiedenis van de streek. U kunt hier onder meer de beschermde water- en stoommolen 'Odder Vand- og Dampmølle', een boerderij uit de 18e eeuw en verschillende boeiende tentoonstellingen bezoeken (10 km).