Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Ajstrup

Ajstrup Strand is een centraal gelegen, kindvriendelijk vakantiegebied, omgeven door bos en strand.

Het zomerhuisgebied Ajstrup Strand ligt in het prachtige Oost-Jutland, ten noorden van de uitmonding van het Kysing Fjord in het Kattegat, en 18 km ten zuiden van ¿de kleinste grote stad van de wereld¿ Århus. Het plaatsje Ajstrup ligt een paar km. van de kust. Norsminde ligt 3 km ten zuiden van Ajstrup Strand, waar het Kysing Fjord in het Kattegat uitmondt. Hier ligt ook een vogelreservaat en een sfeervolle jachthaven. In Ajstrup kunt u terecht voor uw dagelijkse inkopen. Er liggen vele restaurants in de omgeving.

- Ajstrup

Langs het fjord bij Norsminde heeft men veel onderzoek gedaan naar de geschiedenis van dit gebied. Hier zijn belangrijke archeologische vondsten uit de steentijd gevonden. De streek is rijk aan historische bezienswaardigheden, zoals kerken, ruïnes, een heuvel met stenen kisten, monumenten en ruïnes uit de tijd van de Vikingen. Het Moesgård Museum in de hereboerderij ¿Moesgård¿, toont archeologische vondsten uit Denemarken en de Perzische Golf. Dit gebied ligt temidden van een bosrijke omgeving, die zich totaan Århus Bugt strekt. (7 km)
¿Den Økologiske Have¿ bij Odder is de grootste biologische tuin van Scandinavië. Laat u inspireren door de aangelegde thema-tuinen, de dieren, en de graan- en bloemenvelden.(13 km)
Het Odder Egnsmuseum, over de geschiedenis van deze streek, toont de Odder water en dampmolen, een huiskamer van een boerderij uit de 17-de eeuw en andere interessante tentoonstellingen. (14 km)