Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Årosund

Årøsund is een gezellige vakantiebestemming aan de Kleine Belt met een prachtige natuur en vele mogelijke activiteiten.

Het Zuid-Jutse havenstadje Årøsund ligt iets ten zuiden van de monding van de Haderslev Fjord, op 15 km van Haderslev, en biedt uitzicht op het idyllische eilandje Årø. Het middelpunt van het stadje is de gezellige haven met de maritieme sfeer, een scheepswerf, vissersbootjes en plezierjachten. In Årøsund kunt u zwemmen, zeilen, vissen, wandelen en fietsen. Alle dagelijkse benodigdheden zijn in het stadje verkrijgbaar en voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in het restaurant van het gerestaureerde en zeer charmante Årøsund Badehotel.

- Årosund

Na een kort boottochtje van 7 minuten vanuit Årøsund bent u op het prachtige eilandje Årø. Hier kunt u het natuurlandschap bewonderen, gemarkeerde wandelroutes volgen en genieten van het gezellige haventje, de historische monumenten, de dorpjes met de vakwerkhuizen, de stenen omheiningen, de holle wegen en goed onderhouden familieboerderijen.
De stad Haderslev is met haar aantrekkelijke centrum, fraaie domkerk, oude klinkerstraatjes en gezellige binnenplaatsen zeker een bezoek waard. Hier kunt u aan sightseeing doen, musea en galerieën bezoeken, winkelen en lekker eten (15 km).
Het hertenpark Haderslev Dyrehave is een mooi en heuvelachtig natuurgebied met bos, open velden en weilanden. Hier leven ongeveer 20 edelherten en 200 damherten. Het gebied is voorzien van een groot aantal wandelpaden (15 km).