Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Åro

Het kleine, vredige en idyllische eilandje Årø is gelegen in het Lillebælt, net ten zuiden van de uitmonding van het Haderslev Fjord.

Een zeiltochtje van slechts 7 minuten brengt jullie van Årøsund op het vasteland, naar de kleine veerbootaanlegplaats op Årø. Het eiland is geliefd bij vogel- en visliefhebbers die graag willen genieten van een ontspannende vakantie in een rustige omgeving. Het landschap op het eilandje is vlak en heeft een rijk dierenleven. Årø by (de stad) is een idyllische plattelandplaats met huisjes met rieten daken en kronkelige straatjes. Het plattelandplaatsje, de gezellige en actieve visserij- en jachthaven, de oudheidkundige graven en hunenbedden uit het steentijdperk, hulvejene, inkoopmogelijkheden, eetgelegenheden en de goede stranden, zorgen ervoor dat Årø een attractieve vakantiebestemming is.

- Åro

Geniet van een tochtje door het idyllische milieu met de smalle straatjes, de met riet bedekte huisjes, de 'stengærder' en de vele oudheidkundige bezienswaardigheden, getuigen van het leven op het eilandje over een langere periode. Vanaf Årø vaar je dus binnen 7 minuten naar Jutland. Hier kunnen jullie een bezoekje brengen aan de mooie koopmansstad Haderslev, een wandelingetje maken door het fascinerende oude stadsdeel met de Domkerk of lekker shoppen in een van de gezelligste winkelstraten van Denemarken (16 km).