Vakantiehuizen-denemarken
menu
Menu
menu
Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Vakantiehuizente huur Aabenraa

Het vroegere vissersstadje Åbenrå is vandaag de dag een sfeervol provinciestadje met een mooie ligging.

Åbenrå ligt in Zuid-Jutland, een streek die rijk is aan natuurschoon en wordt omringd door water en prachtige beukenbossen. Brengt u uw vakantie door in deze moderne en charmante scheepvaartstad dan kunt u genieten van de haven, de gezellige jachthaven met het bijbehorende zandstrand, een van de langste winkelstraten van Denemarken met pleinen en winkels, een oud stadsdeel met kinderkopjes en goed geconserveerde huisjes en het kunstmuseum Brundlund Slot.
Åbenrå is een interessante vakantiebestemming door de vele overblijfselen uit de oudheid en de oorlog (zoals de oude Legerweg), de prachtige natuur en de vele culturele - en andere gezellige evenementen en bezienswaardigheden.

- Aabenraa

In het Scheepvaartmuseum van Zuid-Jutland in Åbenrå kunt u een aantal van de voorwerpen zien die de schepen uit Åbenrå in de 18e en 19e eeuw uit de rest van de wereld. mee naar huis brachten.
Het mooie, witte Brundlund Slot in Åbenrå wordt omringd door bos, water en plantsoenen. Het slot is vandaag de dag ingericht als kunstmuseum, waar onder meer een grote C.W. Eckersberg-verzameling te zien is.
Maak een tochtje naar het schiereiland Løjtland, dat gekenmerkt wordt door de heuvelachtige natuur, idyllische weggetjes en mooie oude huisjes met rieten daken (7 km).
Een van de best geconserveerde grafheuvels van Denemarken, Myrpold, heeft een prachtige ligging aan het fjord in de buurt van Avbæk. Toen de grafkamer gevonden werd, bleek deze grafgeschenken en 10 skeletten te bevatten (8 km). Een paar kilometer ten oosten hiervan ligt het langgraf Tvekløft.

 
  •  Categorie

   ?

    

   Aabenraa Landgoed, Aabenraa

   Reg. nr.: 63-1200

   4000 m tot water

   Slaapplaatsen: 23

   Slaapkamers: 8

    

   Inclusief eindschoonmaak