Vakantiehuizen met zwembad

Een vakantiehuis met een zwembad is het toppunt van luxe. Water is goed voor lichaam en geest, en met een zwembad in het vakantiehuis kunt u het hele jaar door zwemmen. Ook is het heel gezellig om in het water te ravotten terwijl de regen op het dak van het vakantiehuis roffelt. Ga voor een bijzondere vakantie en verwen uzelf met een vakantiehuis met zwembad.

Gezinsvakantie in een vakantiehuis met zwembad

Een vakantiehuis met een zwembad valt bij zowel kleine als grote kinderen in de smaak. Iedereen kan op elk moment van de dag een duik nemen in het zwembad van het vakantiehuis. U hoeft geen tassen in te pakken, bent niet afhankelijk van het weer en kunt rustig eten koken terwijl uw kinderen in het water spelen.

Bewegen in het water is gezond voor iedereen, maar vooral voor kinderen, omdat ze hun motorische vaardigheden trainen als ze in het zwembad spelen. Een zwembad is bovendien een mooi ontmoetingspunt voor het hele gezin, waar u al spetterend en spelend gezellig tijd met elkaar kunt doorbrengen. Bedenk allerlei leuke spelletjes waar het hele gezin aan mee kan doen. Kijk wie binnen 30 seconden het vaakst de bodem kan aanraken en weer naar boven kan komen. Of doe een na-aapspel, waarbij een van jullie op een rare manier in het water springt en de anderen de sprong moeten nadoen - dikke pret gegarandeerd! Ook leuk is een balestafette, waarbij de bal van de ene kant van het zwembad naar de andere moet worden verplaatst zonder daarbij de handen te gebruiken, dus alleen met behulp van het hoofd, de voeten en de ellebogen. Laat uw fantasie de vrije loop en geniet van het plezier en de gezelligheid in en rond het zwembad.

Als u met een paar gezinnen een vakantiehuis met zwembad huurt, zullen de kinderen heel veel plezier met elkaar beleven. Ze vermaken zich urenlang in het zwembad, terwijl de grotere kinderen de kleintjes een beetje in de gaten kunnen houden. De volwassenen zitten ontspannen aan de rand van het zwembad, en de kinderen gaan 's avonds moe en tevreden naar bed. Geen teleurgestelde gezichten als het dagje strand niet doorgaat omdat het regent, want het zwembad biedt uitkomst en zorgt voor heel veel spetterend plezier. In een vakantiehuis met zwembad geniet u de hele vakantie van uw eigen zwemparadijs!

Een vakantiehuis met zwembad zorgt voor extra luxe

Vakantie staat voor ontspanning, gezelligheid en vertier. Verwen uzelf met een vakantiehuis met een zwembad, en geniet van wat extra luxe tijdens uw vakantie. Of u nu op vakantie gaat als gezin, als stel of met een groep vrienden, u zult altijd plezier beleven aan een privézwembad. Het is heerlijk om de dag te beginnen met een paar baantjes in het zwembad, terwijl u uitkijkt op de mooie natuur rond het huis en weet dat het een ontspannen vakantiedag wordt. Dagelijks wat baantjes zwemmen is een goede manier van bewegen en draagt bij aan uw gevoel van welzijn. Een luxe vakantiehuis met een zwembad heeft vaak ook een bubbelbad of sauna, zodat u heerlijk kunt genieten van uw eigen kleine wellnessvakantie. In een vakantiehuis met zwembad, bubbelbad en sauna brengt u een ontspannen vakantie door en komt u volledig tot rust.

Voordelige vakantie in een vakantiehuis met zwembad

Een zwembad staat garant voor beweging en plezier voor het hele gezinEen vakantiehuis met zwembad is voor iedereen betaalbaar. We geven u graag wat tips hoe u een vakantiehuis met zwembad kunt huren zonder over uw vakantiebudget heen te gaan. Vakantiehuizen met een zwembad zijn vaak groot, hebben veel slaapkamers en bieden dus plaats aan veel mensen. Daarom kunt u heel goed samen met vrienden of familie een vakantiehuis met zwembad huren om de kosten te delen. Op die manier hoeft een vakantiehuis met wellness en luxe in de vorm van een zwembad, sauna en bubbelbad niet duurder te zijn dan een gewoon vakantiehuis zonder zwembad.

Als u minder wilt betalen voor een vakantiehuis met zwembad, kunt u er ook voor kiezen om Last Minute te boeken, d.w.z. op korte termijn. De huurprijs van deze vakantiehuizen is tijdelijk verlaagd, maar ze zijn dan ook snel weg. Daarom moet u de Last Minute-aanbiedingen van vakantiehuizen met een zwembad goed in de gaten houden en meteen reageren als u een voordelig vakantiehuis ziet dat u bevalt. Als u voor een Last Minute-aanbieding kiest, moet u bereid zijn binnen een of twee weken het vakantiehuis te betrekken.

In de zomer is het altijd duurder om een vakantiehuis te huren, dus als u voordelig een vakantiehuis met zwembad wilt huren, kunt u ervoor kiezen om uw vakantie in het najaar of in de winter te plannen. Het kan heel gezellig zijn om buiten het zomerseizoen een vakantiehuis met een zwembad te huren. Als het buiten regent en waait, of misschien zelfs heeft gesneeuwd, is het heerlijk om in het warme water te kunnen springen of lekker te luieren in een ligstoel aan de rand van het zwembad. Vooral in de winter is de behoefte aan warmte, luxe en wellness groot, dus is het fantastisch om in dit jaargetijde een vakantiehuis met zwembad te huren.

Vakantiehuis met zwembad – zwembadonderhoud

Huur voordelig een vakantiehuis met zwembad, bijv. Last Minute of in het winterseizoenAls u een vakantiehuis met zwembad huurt, is het raadzaam om de vloer droog te houden en het thermozeil over het zwembad te leggen als dit niet wordt gebruikt. Zo beperkt u de verdamping en voorkomt u dat de ontvochtiger overuren draait. Hierdoor verbruikt u minder energie en zullen de kosten uiteindelijk lager uitvallen.

Al onze vakantiehuizen met zwembad worden wekelijks gratis bezocht door een servicemonteur die een opleiding zwembadtechniek en waterkwaliteit bij de Deense keuringsdienst voor Milieu en Levensmiddelen heeft genoten. Tijdens dit bezoek worden de pH- en chloorwaarden geanalyseerd en gecontroleerd. Ook controleert de servicemonteur de temperatuur van het zwembad. Hierdoor blijft de waterkwaliteit optimaal.

Wist u dat de hoeveelheid chloor in het zwembad wordt afgestemd op het aantal personen dat het zwembad zal gebruiken? Daarom is het belangrijk dat u het juiste aantal personen opgeeft als u een vakantiehuis met zwembad huurt. Hierdoor kunnen onze servicemonteurs exact de juiste hoeveelheid chloor bepalen, zodat de waterkwaliteit optimaal is tijdens uw vakantie in een vakantiehuis met zwembad.
Marielyst
Categorie:
5 sterren
Vakantiehuis Lolland, Falster en Mön Kaart tot het huis
32 pers. • 600 m2 • 9 slaapkamers • 100 m tot water
Vanaf EUR 4292,-
Blaavand
Categorie:
5 sterren
Vakantiehuis West Jutland Kaart tot het huis
12 pers. • 276 m2 • 6 slaapkamers • 2 km tot water
Vanaf EUR 2286,-
Marielyst
Categorie:
5 sterren
Vakantiehuis Lolland, Falster en Mön Kaart tot het huis
12 pers. • 299 m2 • 4 slaapkamers • 100 m tot water
Vanaf EUR 2218,-
Kelstrup
Categorie:
4 sterren
Vakantiehuis Zuidoost Jutland Kaart tot het huis
20 pers. • 700 m2 • 10 slaapkamers • 10 km tot water
Vanaf EUR 2153,-
 
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@vakantiehuizen-denemarken.nl

Maandag - vrijdag 9-18